Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2014. március 13., csütörtök

Átmeneti üzemzavar, azaz ne pánikolj, ha egy ideig nem látsz új posztot a blogon

Átmeneti üzemzavar. Legalábbis én így tervezem. :)

Reményeim szerint korlátozott, - mi több erősen korlátozott időtartamú - lesz az az állapot, amely jelenleg hatással van az életemre és meggátolja azt, hogy a legkedvesebb hobbimnak, azaz az olvasásnak és a blog vezetésének, az értékelések írásainak hódoljak. Sajnos a kötelezettségeim hullámai összeértek a fejem felett és amíg el nem csitulnak, addig várhatóan ritkábban fogok új bejegyzésekkel jelentkezni.

Továbbra is igyekszem majd értékes és alapos véleményeket bepötyögni és közzétenni, de könnyen elképzelhető, hogy kurtább, tömörebb posztokat fogtok majd olvasni, mint amit tőlem megszokhattatok. Egyesek talán még örülni is fognak ennek. :)

Ha a minőségbeli változást érzékeltek, akkor kérlek, ezt is csak átmeneti állapotnak tudjátok be, mert amint lehet, igyekszem majd teljes egészében visszatérni, újra gőzerővel alkotni és tájékoztatni.

Melyek azok a könyvek, amelyek véleményformálásával elmaradásban vagyok és amelyekre a közeljövőben számíthattok majd?
  • Rachel Ward - Nem enged a mélység: Ígérem, hogy ez lesz az első, amelynek az értékelését el fogom készíteni. A regény nagyon jó és megérdemli, hogy minél hamarabb közhírré tegyem róla a gondolataimat. Talán hétvégén.
  • Neil Gaiman - Óceán az út végén: Egy másik különleges könyv, amely megérdemli, hogy megörökítsem róla a véleményem. Nem is fog elmaradni, csak késik egy picit.
  • Holly Black - White Cat-A fehér macska: Egy YA, amelynek végre fiú a főszereplője és nagyon tetszett az átokvetőkkel teli világ. Szintén megérdemli, hogy szerepeljen a blogon.
  • Rita Horseyes - Viharpárduc: Egy magyar írónő nagyon jól összerakott és igényes fantasy története, amelyről a véleményem először az ekultura.hu oldalon olvashatjátok, valamivel később majd a blogon is megjelenik. Ez a poszt már készen van és minden csak idő kérdése a továbbiakban.
  • Kevin Hearne - Hexed-Megátkozva: Az értékelés először az ekultura.hu oldalon lesz olvasható. Majd. Először is még meg kell írnom, majd a szövegnek át kell esnie a szerkesztés különböző fázisain és  csak utána lesz olvasható a véleményem. Ez még beletelik némi időbe.
Dióhéjban ennyi. Mivel most lassabban olvasok, nem is baj, hogy ennyi elolvasott, de még értékelésre váró könyvem van. Minden elfoglaltságom ellenére is igyekszem majd ütemezetten jelentkezni az új posztokkal.

Addig is, amíg helyre nem áll a megszokott rend:

Nagyon köszönöm a megértéseteket és a türelmeteket!

1 megjegyzés:

Kemiviki írta...

Minden jót kívánok, és remélem hamar megoldódik minden, és vissza tudsz térni értékelést írni!:)

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons