Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2016. március 12., szombat

Időnyerő igénylése... folyamatban

Mély hallgatás borult a blogra miután elfogytak az előre megírt és időzített posztok - erre február 21-én került sor. De a problémák már korábban jelentkeztek, ugyanis február első dekádjától kezdve nem jutottam olyan formában gép elé, hogy a bloggal is foglalkozni tudjak, de ami még ennél is rosszabb, időhiány miatt az olvasást is mellőznöm kellett. Mindez tehát együtt eredményezte azt, hogy nem tudtam újabb olvasnivalóval szolgálni a számotokra.

A helyzet ugyan még most sem zökkent vissza a régi kerékvágásba, de azért némiképp már normalizálódott. A csapadékmentes időszak és a négy naposra sikeredett hétvége talán meghozza a gyümölcsét: kipihenhetem magam, bepótolhatom az előző egy hónapban felgyülemlett alváshiányt, és talán még olvasásra, valamint vélemény formálásra is jut idő. A mai nap lelkesen vetettem magam az utóbbi két tevékenységbe, amelynek már az eredménye is látszik: kevesebbet ásítozom és újra van igényem a klaviatúra billentyűinek püfölésére.

Elővettem néhány korábbi, még nem teljesen kész véleményem és igyekezve felvenni a gondolataim fonalát, próbáltam befejezni azokat. Nem mondom, hogy pont olyanok lettek, mint amilyenre akkor sikerültek volna, ha korábban, az élmény keletkezését követően megírom őket, de azért kiposztolásra érdemesnek találtattak. Szóval hamarosan újabb bejegyzések megjelenésére lehet számítani.

Hogy ez a lendület meddig tart? Ez nagyon jó kérdés. Ha kérhetem, akkor senki se járjon esőtáncot - hacsak nem az ellenségem az illető -, mert ha a felhők hullatják a könnyeiket, akkor bizony megint eltűnök. Viszont minden szabadon bevethető, ami esőűző: bármilyen boszorkányos praktikát hajlandó vagyok elfogadni és támogatni, ha az hatásosnak bizonyul. :)

Kellemes meglepetésként érintett viszont, hogy a közel egy hónap alatt, amíg én hanyag házigazdának viszonyultam, Ti nem pártoltatok el tőlem - a blog olvasottsága legalábbis ezt mutatja. Köszönöm ezt Nektek! Hogyan tudnám leginkább kifejezni a hálámat? Gondolom, hogy leginkább egy újabb poszttal. És még az is elképzelhető, hogy erre már holnap sor kerül. :)

Most viszont megyek, és teszek valamit annak érdekében hogy az erősen negatív tartományban mozgó alvásszámlálóm valamivel elfogadhatóbb értéket mutasson. Szóval: jó éjszakát mindenkinek, de holnap találkozunk! Ígérem! :) 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons