Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. március 19., hétfő

Akcióvadász (2012/12. hét)

A héten még érvényben lévő és új akciók:

  1. Könyvmaraton az Európa Könyvkiadó köteteire az Alexandra Online oldalán 2012. március 23-án éjfélig (kedvezmény: 40%)
  2. Több, mint 500 könyv kivételes áron az Alexandra Online oldalán (kedvezmény: 30-80%)
  3. Könyvszerda a Bookline-on az Ulipus-ház Kiadó, a Háttér Kiadó és a Konkrét Könyvek Kiadó köteteire 2012. március 19-21. között (kedvezmény: 30-50%)
  4. Rendkívüli könyvek, rendhagyó kedvezmények (John Grisham, Haruki Murakami, Donna Leon, stb. könyvek) a Bookline oldalán 2012. március 31-ig (kedvezmény: 25-70%)
  5. Libri Kiadó 1+1 akció a Libri online oldalán 2012. március 31-ig.
  6. Helikon Kiadó Sándor-napi akció a Líra online oldalán (kedezmény: 30%)
  7. Márai Sándor könyvek akciója a Géniusz könyvesbolt honlapján (kedvezmény: 20-43%)
  8. Fantasztikus könyvek fantasztikus áron a Géniusz könyvesbolt honlapján (kedvezmény: 50%)
  9. 2+2 akció a Kelly Kiadó honlapján 2012. március 20-ig
A folyamatosan változó akciókon kívül még egy-két tipp, ahonnan kedvezményesen lehet könyveket beszerezni:
  • A Seven Books elektronikus könyvesbolt honlapján minden könyv 25% kedvezménnyel vásárolható meg. Hátránya, hogy személyes átvétel nincs, csak futárszolgálattal történő kiszállítás lehetséges. 9999 Ft fölötti megrendelés esetén nincs postaköltség. Tapasztalatom: a csomag összekészítése és a kiszállítás pár napot igénybe vesz, de a megadott határidőre eddig még mindig teljesítették a megrendelésemet. Tudom ajánlani.
  • Az Ulpius-ház Kiadó könyveit nagy kedvezménnyel (40-45%) lehet beszerezni a Mindent hoz! oldalon. Miskolc és Eger környéki településeken díjmentes kiszállítás is lehetséges, egyébként futárszolgálat szállítja a könyveket (részletek a honlapon). Tapasztalat: nagyon kedves, segítőkész és vevőbarát hozzáállás, lehetőségekhez mérten gyors teljesítés. Ulpius könyvekért rajongóknak csak ajánlani tudom.
  • A Könyvudvarban nagyon sok könyv, nagyon kedvező áron megvásárolható. Személyes vásárlás mellett az online rendelés is lehetséges. A tapasztalataim eddig kedvezőek voltak a rendelések során. Több olyan könyvet is találtam a kínálatukban, amelyeket már régebben is kerestem. Nagyon jó áron, több esetben potom pénzért sikerült egy-egy darabhoz hozzájutnom.

Első körben ennyi akciót gyűjtöttem össze. Remélem, hogy tudjátok hasznosítani a gyűjteményt és sikerül egy-két könyvvel növelni a magánkönyvtáratok darabszámát.
Jó vadászatot!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons