Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. március 18., vasárnap

Új blogrovat: Akcióvadász

A mai nap más fórumon, félig hivatalosan már bejelentettem, hogy elindul ez a rovat, így itt az ideje, hogy itt is megjelenjen és hivatalossá váljon a dolog.
Motiváció? Azt lehet mondani, hogy szinte már mániákusan figyelem a különböző online könyváruházak és kiadók oldalait és vadászom az akciókat. természetesen azért, mert könymoly révén nem mindegy, hogy a hónapban könyvvásárlásra szánt keretemből mennyi drágaszágot tudok megvenni és betárazni a könyvespolcomra. Meg egyébként is, minek fizessen az ember lánya többet egy könyvvért, ha olcsóbban is megvehető.
Mire számíthattok? Miután a legtöbb akció hetente frissül, ezért megpróbálom én is hetente legalább egy blogbejegyzésben követni, összegyűjteni és közzétenni az aktuális akciókat, beszerzési lehetőségeket. Nem ígérem, hogy időnként nem fog kimaradni egy-egy hét, de próbálom majd tartani a tempót.
Mikor? A rovat a 12. héttől, azaz március 19-től indul. Hetente egy alkalommal, hétfőn vagy kedden (ha minden jól megy) olvashatjátok a könyvek akciós beszerési lehetőségeit.
A rovat neve? Akcióvadász Minden ide tartozó blogbejegyzést ezzel a cimkével fogok ellátni. Megjelenik majd a cimkefelhőben és elérhető lesz egy külön oldalon is bejegyzés.

Remélem, hogy elnyeri majd tetszéseteket az új rovat. A Ti dolgotok innentől már csak az lesz, hogy levadásszátok a beszerzésre váró akciós könyveket. Előre is jó vadászatot!

2 megjegyzés:

Kelly írta...

Szuper:))

Shanara írta...

Örülök neki, hogy tetszik az ötlet. :-)) A rovatot el is indítottam a mai nappal. A héten érvényes akciókból már csemegéztem is össze párat. Lehet válogatni! :-DD

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons