Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. október 19., péntek

Dupla kikapcsolódás a Maxim Könyvkiadóval

A Maxim Könyvkiadó neve az utóbbi időben már nem csak a tankönyveket jelenti az olvasó számára, hanem a szórakozás és a kikapcsolódás lehetőségét is. A kiadó várható megjelenéseiről egy korábbi blogbejegyzésemben már beszámoltam. Végre elérkeztünk a könyvek megjelenésének idejéhez is. A kiadó ezen alkalomból meglepetéssel és nyereménnyel is szolgál az olvasói számára. Dupla kikapcsolódást nyújt az olvasóinak. Egyrészt a könyvekkel, másrészt pedig egy nyereményjátékkal. :)

A Maxim Könyvkiadó regényeivel ugyanis most minden vásárló esélyes lehet megnyerni a kisorsolásra kerülő hat darab, két éjszakás wellness hétvége egyikét két fő részére, félpanziós ellátással az egyedülálló környezetben fekvő négycsillagos Hotel Corvus Aquába, Gyopárosfürdőre. (www.hotelcorvus.hu)

Ehhez nem kell mást tenni, mint megvásárolni a Dream válogatás (Angyalsors, Angyalfény, Árnyalatnyi remény, Gyönyörű sorscsapás, Kezünkben a jövőnk, Ragyogás, Vajon létezik szerelem első látásra?), illetve a HiStory válogatás (Álmok bandája, Galambok őrzői) közül legalább egy kötetet. Ezután már nincs már teendő, mint elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát, regisztrálni a vásárlást igazoló blokk vagy számla sorszámával, amelyet a kiadó Facebook oldalán a Wellness Nyereményjáték gombra vagy a következő linkre
(http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196) kattintva lehet megtenni. (Ha valaki még nem rajongója az oldalnak, akkor először lájkolni kell az oldalt.)

Kellemes kikapcsolódást és sok sikert kívánok Mindenkinek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons