Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. december 7., szombat

Karácsonyi nyereményjáték

Vannak sorozatok, amelyek nem rögtön az elején keltik fel az érdeklődésem. Ezzel a történetfolyammal pont így jártam, mert amire felfigyeltem az a második rész borítója volt. Nem volt hát más választásom és beszereztem az első kötetet.
Azóta sok mindent megtudtam a történetről, sőt még a szerzővel is sikerült (egyelőre csak virtuálisan) megismerkednem.
Ígéretet tettem, hogy a harmadik rész megjelenésével egy időben vagy annak közelében indítok egy nyereményjátékot a blogon, amelyben az Sötét vihar sorozat első része, az Árnyék - amelyet a szerző ajánlott fel - kerül majd kisorsolásra.

Sötétség sűrűsödik egy montanai kisváros felett. A fiatal Sara visszaköltözik egykori házukba, és már másnap felfigyel egy tökéletes szépségű, különc ikerpárra: Robin és Ray élete csupa titok és fájdalom. Nem értik, miért mások, mint a többiek. Nem értik, miféle hatalom, ami Robint fogva tartja. Nem sejtik, mit jelent árnyék gyermeknek lenni, sem, hogy kik azok az ártók és védők. Sara elhozza nekik a válaszokat, ám közben Robin szemeinek fekete örvénye magával rántja: a lány beleszeret a világ legtitokzatosabb fiújába, aki félelmei ellenére boldogan kapaszkodik a felé nyújtott kézbe. Két lélek egymásra talál, hogy a bennük szunnyadó erőt egyesítve legyűrjék a sűrűsödő sötétséget. Robin két világ között küzd, mindegyik az erejét akarja. Az egyik azért, hogy segíthessen, a másik, hogy pusztíthasson. Sara iránt érzett szerelme először erőt ad a harchoz, aztán kiderül, hogy e szerelem a bukását is okozhatja. A lány rátalál a megoldásra, ám az árnyék már rájuk borult. Marad az egyetlen kérdés: elég lesz-e idejük és szerelmük, hogy elűzzék a sötét felhőket?

Mint minden történetnek, ennek is meg van a maga hibája és mint minden írónak valahol el kell kezdeni a történet papírra vetését, a fortélyok eltanulását, amivel az olvasókat a könyv oldalaihoz lehet szegezni.
Minden hibája ellenére van a történetnek egy olyan része, ami felkeltette az érdeklődésem a folytatás iránt és remélem, hogy ezt más is felfedezi majd benne.

Csak, hogy legyen valami tétje a dolognak, felteszek egy kérdést, amelyre nagyon egyszerű megtalálni a választ.

Mi a nevük a történetben főszerepet játszó ikreknek?

A válaszokat 2013. december 14-éig várom a shanara08[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.
A sorsolásra a következő napon fogok sort keríteni és rövid időn belül postázom is a nyereményt, hogy karácsonyig még odaérjen a szerencsés nyerteshez.

Ezzel még nincs vége a karácsonyi nyereményjátéknak, mert legalább még egy fordulót tervezek. A részletekre sem kell már sokáig várni.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons