Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. december 8., vasárnap

Újabb karácsonyi nyereményjáték

Ahogy korábban már ígértem, folytatódik a karácsonyi nyereményjáték.

Ezúttal a Maxim Könyvkiadó jóvoltából kerül a Dream válogatás egyik kötete, Jamie McGuire Az őrző című regénye kerül kisorsolásra.
A Rhode Island-i Providence városának békebeli árnyékában Nina Grey váratlanul Menny és Pokol összecsapásának középpontjába csöppen. Miközben keservesen igyekszik megbirkózni édesapja nemrégiben bekövetkezett halála miatti gyászával, véletlenül – vagy legalábbis ő ezt hiszi – megismerkedik Jared Ryellel. Bár a fiatalember lehengerlően jóképű megjelenése és titokzatos képességei kellemesen elterelik a figyelmét, hamarosan világossá válik, hogy Jared többet tud Nináról, mint a Brown Egyetemen a barátai. Amikor már több a kérdés, mint a válasz, Jared mindent kockára tesz, hogy megtartsa a lányt, akinek megmentésére született, éspedig úgy, hogy elárulja a titkot, amelynek megőrzésére felesküdött. Amikor Nina apjának korábbi társai követni kezdik Ninát a sötétben, a lány ráébred, hogy az apja nem az az ember volt, akinek hitte, hanem egy tolvaj, aki démonoktól lopott. Szeretné kideríteni, mi az igazság apja halála körül, s eközben olyasmire bukkan, amire álmában sem gondolt, és amire a Pokolnak égető szüksége van, a kulcs azonban egyedül Nina birtokában van… 
A Sötétség és Fény angyalai trilógia első része.

Ebben az esetben is felteszek egy, szinte csak jelképesnek számító kérdést, amelyre - a szokásokhoz híven - szintén egyszerű lesz válaszolni.

Az írónőnek - a Dream válogatás sorozatnév alatt - jelentek már meg könyvei magyarul. Melyek ezek a regények?

A válaszokat 2013. december 15-ig várom a shanara08[kukac]gmail[pont]com e-mail címre.
A sorsolásra a következő napon fogok sort keríteni és rövid időn belül postázom is a nyereményt, hogy karácsonyig még odaérjen a szerencsés nyerteshez.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons