Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. december 16., hétfő

Újabb karácsonyi nyereményjáték - eredményhirdetés

A Maxim Kiadó jóvoltából került sor egy héttel ezelőtt annak a nyereményjátéknak a kiírására, amelynek nyereménye Jamie McGuire Az őrző című regénye, illetve amelynek ma érkeztünk el a sorsolásához.

A kiírásban egy kérdést tettem fel, amelyre az ugyanott megadott e-mail címre vártam a helyes megfejtéseket. Nagy örömömre 19-en jelentkeztek a játékra a megadott határidőig, a beküldött válaszok közül 18 bizonyult helyesnek, 1 válasz sajnos helytelen volt. A sorsolásnál tehát 18 résztvevőt vettem figyelembe.

A sorsoláshoz a random.org oldalt hívtam segítségül. A megfejtések beérkezésének sorrendjében vezetett listát egy véletlenszerű generálással megkevertem, majd a véletlen szám generátorral, 1 és 18 között kiválasztott számot összevetettem a korábban előállított listával. A végeredmény megadta a nyertes nevét.

Nem fokozom tovább a feszültséget, hanem megosztom veletek a sorsolás végeredményét.

Jamie McGuire Az őrző című könyvét nyerte:

Veres Gabriella

A nyertessel email-en keresztül felvettem a kapcsolatot. 
A listák és a sorsolás folyamata megtekinthető ITT.


A nyertesnek gratulálok!
Mindenkinek köszönöm, aki velem játszott! 


Most egy kis szünetet tartok a nyereményjátékokban, de jövőre újabb meglepetésekkel várlak Titeket.

A blog január elején ünnepli majd 2 éves születésnapját és Nektek köszönhetően a jövő évben remélhetőleg majd újabb mérföldkövet is sikerül elérni és annak is együtt örülhetünk.

Köszönöm, hogy eddig velem tartottatok. Bejegyzések, könyvajánlók, értékelések természetesen még várhatók az idén. Beszámolok majd az idei várólista csökkentésem eredményéről, illetve megtudhatjátok, hogy mely könyvekkel nevezek a jövő évi várólista csökkentő kihívásra. Dióhéjban ennyi, de még bármi egyéb is jöhet, amihez kedvet kapok, arról majd pötyögni fogok. :)

1 megjegyzés:

Kemiviki írta...

Gratulálok!:)

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons