Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. október 7., hétfő

Hírmorzsák (5): A Maxim Kiadó őszi könyves forgataga - azaz a Dream és Mont Blanc válogatás újdonságai és várható megjelenései

A Maxim Könyvkiadó 2011-ben indította Dream válogatás című YA sorozatát az Angyalsors trilógia első részével. Azóta több nagy sikerű regényük is megjelent, például a Gyönyörű sorscsapás, vagy a Vajon létezik szerelem első látásra? című kötet. Idén tovább bővítik a sokak által kedvelt kiadói sorozatot. Az októberi megjelenések egy része már a boltokban van és további kötetekre is számíthatunk. Melyek ezek?

(A könyvek fülszövegét és a teljes borítót a könyv címére kattintva érhetitek el.)

Amit már most érdemes a boltok polcain keresni, mert puhakötésben megjelent:
(A kiadványok kemény borítós kiadása is hamarosan megjelenik.)

Amit hamarosan (még a hónapban) kézbe vehetünk: 



Novemberi megjelenések, hogy a jövő hónapra is jusson vásárolni való:


A kiadó a nagy sikerű YA könyvek mellett 2012-től már szépirodalmi regényeket is megjelentet, melyeket 2013-tól Mont Blanc válogatás sorozatnévvel ad ki. A sorozat idén megjelent, illetve még megjelenő regényei a következők:


Megtetszett valamelyik kiadvány? Akkor ne tartsd magad vissza, mert most kedvezményesen, a bolti árhoz képest 30% KEDVEZMÉNNYEL rendelheted meg a köteteket. További információk és rendelés az alábbi linken:
https://docs.google.com/forms/d/1hlwGnkD95CozyQejdxani7d0a8VgyefWZiIsXhIVz1o/viewform

Jó olvasást! :)
Ha nem is mindegyik kötetről, de pár kiadványról majd itt a blogon is olvashattok értékelést. A részemről olvasásra és véleményezésre esélyesek: Gyilkos kegyelem, A sötétség városa, Az őrző, Angyali gonosz, Elakadó lélegzet, Ha az enyém lennél.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons