Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. január 29., vasárnap

Blogtartalom bővítés: Mi legyen a téma? Szavazz róla!

Ahogy haladok szépen sorban az olvasott könyvekkel és a könyértékelések bejegyzéseivel, úgy fogalmazódnak meg bennem újabb ötletek a blog kinézetével és a tartalom bővítésével kapcsolatban.
Legújabb ötletem (persze nem én találtam fel a spanyol viaszt, csak mostanra ért meg bennem a gondolat), olyan összesítő értékelések készítése, amely egy-egy sorozattal, esetleg egy író egész életművével foglalkozik. Természetesen a saját véleményem megfogalmazása mellett megpróbálom majd egy kicsit informatívvá (olvasási sorrend, egyéb érdekességek) és egy kicsit színessé is tenni (idézetek, mások véleménye a könyvről, stb.) a beszámolót.
Nagyon sok ötlet, lehetőség kering a fejemben, hogy kiről és miről is írjak. Úgy tervezem, hogy 1-2 hetenként fogok jelentkezni egy-egy ilyen összesítő bejegyzéssel. Csak egy kis ízelítő, hogy kikre vagy mely sorozatokra számíthattok tőlem. Írók közül: Sanderson (természetesen kihagyhatatlan!), Robin Hobb, Anne McCaffrey, Ursula K. Le Guin, Peter S. Beagle, J.R.R. Tolkien; sorozatok közül Mercy Falls farkasai, Vámpírakadémia, Palota-sorozat, Város-trilógia, A szingli fejvadász és még sok más érdekes téma.
Az összesítőket egy csokorba gyűjtöm majd egy külön oldalon.
Ez a terv. A megvalósítás még egy kicsit várat magára, de hamarosan jelentkezem vele. Még nem tudom, hogy melyik összesítőt írjam meg legelsőként. Ha gondoljátok, akkor ebben segíthettek. A blog bal oldali mezőjében elhelyeztem egy listát az egyelőre elérhető lehetőségekről. A szavazni 1 héten keresztül lehet. (:-DD Ennyi lelki felkészülési időt még adok magamnak.) Válasszatok kedvetek szerint! Én pedig legjobb tudásom szerint próbálom majd összeállítani az összesítő, bemutató értékelést.
Köszönöm!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons