Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. június 18., hétfő

Megidézve (11.)

Tonya Hurley Szellemlány című kötete @mama_gold jóvoltából utazókönyvként érkezett hozzám olvasásra. Nagyon tetszett a könyv kivitelezése. Az olvasási élményt nagyban növelte a könyv kialakítása. Minden fejezet elején volt egy idézet egy híres embertől, a lap másik oldalán pedig szintén a fejezethez kapcsolódó bevezető mondatok, bölcsességek voltak olvashatók. Amikor @Algernon, szintén utazókönyvként elindította a második részt, akkor arra is jelentkeztem. A könyv nálam van, most olvasom. A kialakítása ugyanolyan gyönyörű és azok a kis bölcsességek ismét ott vannak a fejezetek elején. Most jött el az az idő, hogy idézzek ezekből. 
Annyi kedvencem lett közöttük, hogy nem is ömlesztem ide az egészet, hanem több fordulóban, több héten keresztül fogok majd jelentkezni az idézetekkel. :)
Remélhetőleg valaki kedvet kap majd ennek a gyönyörűen kivitelezett, érdekes hangulatú könyvnek az olvasásához.


"Soha ne higgy olyan embernek, aki azt mondja "bízz bennem!"
A bizalom nem fán terem. Minden kapcsolatban ezt a legnehezebb megszerezni és a legkönnyebb elveszíteni. Ami azt illeti, az egyetlen kifejezés, amely a "nem szeretlek"-nél fájóbb lehet, a "nem bízom benned". Az elsőnek valaki máshoz van köze. A másodiknak viszont kizárólag te vagy az oka."


(Tonya Hurley: Szellemlány - Hazatérés)


A következő oldalon hasonló bejegyzéseket olvashatsz: Könyves blogok

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons