Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. február 20., szerda

Akcióvadász special: sci-fi és fantasy előrendelések

A hónapra jellemző rengeteg sci-fi és azért jó pár fantasy megjelenésre tekintettel egy speciális válogatás a jelenleg futó akciókból.

Az Agave Könyvek háza táján is szeretik, ha az olvasó a kiadói webboltból rendel. Be kell vallanom, hogy meg is éri. Nézzük, hogy mit kínál a kiadó az olvasóknak ezen a héten és a közeljövőben.
  • Február 28-ig minden készleten lévő Philip K. Dick és Ray Bradbury-kötet 40% kedvezménnyel kapható (kivéve Bradburytől a múlt héten megjelent Fahrenheit 451 és más történetek című gyűjteményt, de a szokásos 25% kedvezményt annál is felemeltük 30%-ra). Ezt azért tartjuk izgalmasnak, mert első alkalommal lehet akciósan megvenni a könyveiket, és ezután egy jó darabig biztosan nem lesznek leárazva.
  • Március 7-én jelenik meg Scott Turow Ártatlanságra ítélve című regénye (ebből készült 1990-ben kultfilm Harrison Ford főszereplésével), ami a tárgyalótermi/jogi krimik alapja gyakorlatilag. Előrendelhető 35% kedvezménnyel, és ajándékba adjuk mellé John le Carrétól A zebra dala című regényt.
  • Még ma (02.20-án) éjfélig 35% kedvezménnyel rendelhető elő John Scalzitól a Szellemhadtest, amit hatalmas várakozás előz már most meg, rengetegen rendelték elő – és még egy bő fél napig nagyobb kedvezménnyel van lehetősége rá mindenkinek.


A Delta Vision Kiadónál az általam nagyon várt könyvek már megjelentek, de az előkészületben lévők között is van pár, ami sz érdeklődésemre tart számot. A Gonosz mesék megjelenése sajnos folyamatosan csúszik, de van más, ami előrendelhető.
  • A filmkönyvek sorozatban fog megjelenni a The Walking Dead - Élőhalottak című sorozat A kormányzó színre lép című kötete. Megjelenés: 2013. február 25. Előrendelés esetén a kedvezmény 25%.

Az Ad Astra Kiadó erre a hónapra várt két megjelenése is előrendelhető a kiadónál 30% kedvezménnyel.

  • A Moxyland várható megjelenése 2013. február 22. Már nincs sok idő az előrendelésen gondolkozni. Ha szükségetek van a könyvre ekkora kedvezménnyel, akkor az bizony cselekvést igényel. :)
  • A Diaszpóra várható megjelenése 2013. február 28. Ebben az esetben még lehet kicsit gondolkozni az előrendelésen. De vajon megéri?

A Fumax Kiadó is az olvasók kedvében szeretne járni, ezért náluk szintén lehetőség van előrendelésre és akcióval is kedveskednek.
  • Mark Lawrence  A tövisek királya című kötete pár napja előrendelhető. A kiadvány megjelenésére márciusban számíthatunk. Ráadásként minden előrendelő ajándék képregényt választhat a Fumax kínálatából (a Sin City sorozat kivételével)! Az előrendelés leadásakor megjegyzésbe kell beírni a választott képregény címét. Ha valaki elmulasztja ezt az előrendelés leadásakor, még akkor is kérheti az ajándékképregényt, amíg át nem veszi a Tövisek Királyát.
  • Továbbra is lehet válogatni a kiadó akciós könyvcsomagjaiból, amelyek között biztosan mindenki talál kedvére valót.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons