Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. február 20., szerda

Vendégségben jártam

Mikulás és a karácsonyi ünnepek között egy nagy meglepetést okozó levél várt az elektronikus postafiókomban, amely Lobotól érkezett. Könyves blogja, az Olvasónapló 2013. év elején 10. születésnapját ünnepeli. Lobo az ünneplésnek egy nagyon különleges és ötletes módját választotta: a könyves nyeremények mellett vendégbloggereket kért fel, akik egy-egy bejegyzés erejéig szerepelhetnek az Olvasónapló oldalain.
A meglepetés számomra az volt, hogy én is bekerültem a meghívottak körébe. Természetesen örömmel vállaltam el a felkérést.

A probléma ott jelentkezett, hogy nem igazán sikerült elcsitítanom az egyébként máshol járó gondolataimat és kiválasztanom egy olyan témát, amit érdemesnek tartok erre a becses alkalomra. Összehoztam valami általánosat, amire nem voltam büszke, aztán pedig kértem, hogy inkább ne jelenjen meg az a bejegyzés és írok valami mást, ha nem is tökéleteset, de valami jobbat. Úgy éreztem, hogy a második nekifutás jobban sikerült, mint az első verzió.

Az írás pedig a mai naptól olvasható az Olvasónaplóban. A címe pedig mi más lehetne, mint az a sorozat, amelyért annyira rajongok, tehát a Ködszerzet.
Titkon remélem, hogy rajongó bejegyzésemmel sikerül rávennem a házigazdát, hogy vegye újra a kezébe a sorozat kezdő kötetét. A többi aztán majd jön magától. :) 

Lobonak köszönöm a felkérést! Igazán megtisztelő, hogy eszébe jutottam.
Külön köszönet a második lehetőségért és a türelméért! Legalább megtudtam, hogy mennyire nehéz lehet az adott téma szerinti és időre történő írás kivitelezése. :)

2 megjegyzés:

Lobo írta...

Én köszönöm a részvételt:) S megnyugtat, hogy nem csak nekem nem megy a határidőre való írás:)

Shanara írta...

Egyre jobban tisztelem azokat az írókat, akik kapnak egy meghatározott témát (mondjuk egy logós sorozatban)és arról kell írniuk, ráadásul határidőre. :)
Köszönöm a meghívást és még egyszer gratulálok a 10 éves blogtevékenységhez! Kívánom, hogy még hosszú ideig legyen kedved és lehetőséged folytatni ezt a tevékenységet!

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons