Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. július 2., kedd

Legyen tiéd a könyvjelző! (1) - Eredményhirdetés

Június harmadik dekádjának elején, az idei év eddigi egyik legmelegebb hétvégéjén, a hőségtől eltompult aggyal bámulva aktuális olvasmányomat úgy döntöttem, hogy meghirdetem a korábban betervezett nyereményjátékok közül az elsőt. Igen, jól hallottátok, lesz még folytatás is! :)

Első körben az Agave Könyvek könyvheti standjánál zsákmányolt könyvjelzők kerültek sorra. A játékszabályok szerint négy egyszerű, a könyvek ismeretét nem igénylő kérdést tettem fel. A válaszokat már az érintett könyvek fülszövege is tartalmazta, így aki vette a fáradtságot és legalább azt megnézte, már indulhatott is a nyereményért. 

Meglepően sok oldalmegnyitás, érdeklődés tartozott a játékhoz és ez nagy reményekkel töltött el. Összesen 203 alkalommal nyílt meg a bejegyzés és tárta fel a titkait. A bizakodásom helyét hamar átvették az ellentétes érzelmek, mert a válaszok csak nem akartak nagy számban érkezni. Végül összesen 5 db, a helyes válaszokat tartalmazó e-mailt kaptam, amelyek közül négy résztvevő mind a négy kérdésre helyesen válaszolt, a fennmaradó egy válaszoló pedig csak a Szellemhadtest könyvjelzőért szállt be a "küzdelembe". Mindössze az vigasztalt, hogy minden válasz helyes volt, tehát a kérdések tényleg nem voltak halálosan komolyak.

Csak emlékeztetőül a nyeremények:

A játék zárása és a sorsolás pár napot csúszott egyéb elfoglaltságaim miatt, de végre megszülettek a végeredmények. A sorsolást a random.org oldal segítségével hajtottam végre. Szerencsémre mindegyik válaszadónak más volt a keresztneve, így elég volt a sorsolásnál ezeket felhasználnom. A korábbiakban leírtak szerint három sorsolásnál 4 fő, a negyedik sorsolásnál pedig 5 fő vett részt.

Ugye már halljátok a dobpergést? :D
Na, akkor lássuk a medvét!

Ártatlan és Ártatlanságra ítélve könyvjelzőket nyert:
Harnos Szilvia és Késely Gabriella
Nem véletlen a többesszám, mert a könyvjelző két oldala eltérő és mindkét Turow könyvhöz használható. :)

Konzulváros könyvjelző nyert:
Gyuris Mónika

Szellemhadtest könyvjelzőt nyert:
Heni 

A sorsolásról készített dokumentumokat, a random.org oldalról kivágott képeket ITT lehet megtekinteni.
A véletlen is úgy hozta, hogy senki nem lett kétszer Fortuna kegyeltje és mindenki kellemes szájízzel zárhatja ezt a családias résztvevőszámmal rendelkező játékot.

Kivéve Bernadett, akinek a Szellemhadtest könyvjelző lett volna szimpatikus, de sajnos szíve vágya máshoz került. Gondolkoztam a dolgon és úgy döntöttem, hogy felajánlok egy vigaszdíjat, hogy ha elfogadja tőlem. Nem, nincs másik elajándékozható Szellemhadtest könyvjelzőm, de van egy univerzális darabom, ami minden Agave Könyvek kiadványba tökéletesen passzol. A lehetőség adott, Bernadett döntésén múlik minden. :)

A játékban résztvevőkkel már felvettem a kapcsolatot és remélem, hogy hamarosan postára is adhatom a nyereményeiket, illetve a posta is pontosan és gyorsan fogja végrehajtani a megbízást. :)

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, a játékot!
A nyerteseknek gratulálok!

Ne feledjétek, hogy lesz még folytatás! A kincsesládám rejt még meglepetéseket és remélem, hogy azokkal még inkább sikerül majd felkeltenem a kíváncsiságotokat. :) Hamarosan jelentkezem!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons