Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2013. július 24., szerda

Legyen tiéd a könyvjelző! (2) - Eredményhirdetés

Korábbi ígéretemhez híven folytatódott a júniusban elkezdődött nyereményjáték, melynek díja nem más, mint a könyvmolyok számára rendkívül fontos tárgy, a könyvjelző. Az első körben 4 db különböző, most pedig 6 db azonos, de dedikált könyvjelző került kisorsolásra. Jó hír, hogy ezzel még nincs vége, mert egy hét múlva jön a következő forduló! A részletekről majd később fogok szót ejteni.

Most viszont nézzük ennek a fordulónak a részleteit és a nyerteseit. :)
Ezúttal Vivien Holloway Pokoli szolgálat című könyvéhez tartozó, a borító felhasználásával készült, dedikált és utólag laminált könyvjelző került kisorsolásra. A sorsoláson való részvételhez három kérdésre kellett válaszolni, melyekhez nem volt szükséges a könyv ismerete, egy kis utánajárással könnyedén össze lehetett szedni a megfejtéseket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy minden beérkezett megfejtés helyesnek bizonyult. :)
Nagy örömömre szolgált, hogy az általam meghirdetett nyereményjátékok közül az eddigi legeredményesebbet zárhattam le a mai nappal, mert összesen 27 db játékos szállt harcba a nyereményért. :)

Emlékeztetőül a nyeremények:


A neveket a beérkezés sorrendjében rögzítettem, majd a random.org segítségével végeztem el a húzásokat. A nyereményt mindig az első helyen található személy kapta. A kihúzott nyertes nevét kivettem a listából, így a húzások számának növelésével csökkent a résztvevők száma és nőtt a nyerési esély, valamint elkerülhető lett az, hogy egy személy többször kerüljön a lista élére.

Nem játszom tovább az idegeiteken. :)

Íme a nyertesek a húzások sorrendjében:
  • Taraj Tünde
  • Sajóvölgyi Dalma
  • Aknai Renáta
  • Boronkay Kinga
  • Ferenc Kriszti
  • Pozsár Lilla

A sorsolásról készített dokumentumokat, a random.org oldalról kivágott képeket ITT lehet megtekinteni.


A játékban résztvevőkkel már felvettem a kapcsolatot és remélem, hogy hamarosan postára is adhatom a nyereményeiket, illetve a posta is pontosan és gyorsan fogja végrehajtani a megbízást. :)

Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, a játékot, a helyes válaszokat!

A nyerteseknek gratulálok!

Ne feledjétek, hogy lesz még folytatás! A kincsesládám további meglepetéseket tartogat a számotokra és remélem, hogy azok megelégedésetekre fognak szolgálni. :)
Hamarosan ismét jelentkezem!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons