Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. április 21., szombat

Kütyümánia (1.) - BookGem univerzális tartó állvány

Már korábban kinéztem és megrendeltem (@Agatha hathatós közreműködésével) ezt a terméket, de bizonyos nehézségek miatt csak most került sor a kiszállításra. Amikor tegnap a kezembe foghattam végre ezt a szerkezetet, akkor nagyon boldog voltam. Természetesen azonnal kipróbáltam és alkalmazásba vettem. Megosztom Veletek a tapasztalataimat.
Nagyon sokat olvasok (gondolom ez nem újdonság a blogomat látogatóknak), a választott könyvek között pedig elég sok a terjedelmes méretű. Némelyik kiadványnak a gerincére kell nagyon vigyázni, hogy nem törjön meg, másoknál a kötés kicsit szorosabb és nehéz kényelmesen tartani a könyvet. Na, pont ilyen helyzetekre való tekintettel néztem én ki a magam részére ezt a szerkezetet.
Miért is jó? Kicsi, könnyű, praktikus és az ajánlás szerint strapabíró. Első ránézésre és használatra el is hiszem ezt a reklámnak. A 24 hónapnyi garancia is csak megerősíteni látszik ezt az állítást.
Több állásban használható a szerkezet. Normál könyvnél és e-book olvasók esetében is ugyanúgy alkalmazható. Kipróbáltam mindkettő esetében. Működik. Jó. Kényelmes. Praktikus. A tartó állvány könyvvel érintkező részeit gumipárnaval béleltek (az első képen ezek a gumipárnák zöld színűek), így nem sérti meg a könyv borítását, lapjait. Több féle variációban kinyitható és alkalmazható. A könyvet egy rúgós kar tartja fixen, de a lapozás lehetőségét is praktikusan megoldották. A tartólábak csúszásgátlóval felszereltek.
Nem egy bonyolult találmány, de nagyon okos és ötletes volt az, aki kitalálta. Biztosan sokat olvasott maga is, mert gyakorlailag nem tudok rosszat mondani a tartóra. Tényleg mindenben megfelel az olvasó igényeinek.
Nem szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a képek:
A tartó állványt a koobe.hu oldalról néztem ki és onnan is sikerült beszerezni. A bejegyzés képei is erről az oldalról származnak. További részletek és képek: http://www.koobe.hu/termek/bookgem-keszulek-tarto-allvany
A tartó állvány ára: 4.990,- Ft.
A terméknek saját honlapja is van: www.bookgem.com. Ügyesebbek akár még olcsóbban is beszerezhetik, mint a hazai forgalmazótól.
Bár nem sokat használtam még, de amennyit tapasztaltam az meggyőzött. Nem is ajánlanám másként nyugodt szívvel. Az első szerelem, amit a képek alapján éreztem a tartó állvány iránt, a használattal tovább mélyült. Imádom! Ennyi. :) Próbáljátok ki Ti is!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons