Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. december 19., szerda

Adventi naptár: Tizenkilencedik ablak

Két mondást szoktak a munkahelyemen a kelleténél is többször emlegetni   - főleg a régi - kollégák. Az egyik: "Ha valami nem oldódik meg magától két hét alatt, akkor nem is érdemes vele foglalkozni." A másik: "A csodát azonnal tudjuk teljesíteni, de az adott probléma megoldására pár napot várni kell."  
Szóval vagy megoldódik magától vagy az alapdolog végrehajtása is időbe, nem kevés időbe telik. Pedig még nem is beszéltünk az egyéb tehetségbeli dolgokról, vonzatokról. :)


"Pusztán az, hogy nem tudod, hogy hogyan tegyél meg valamit, még nem jelenti azt, hogy nem is lehet megtenni. Csak azt jelenti, hogy te nem tudod, hogyan lehetséges." 

/Terry Goodkind: Futótűz I-III. (Az Igazság Kardja 9.)



Az igazság az, hogy ez a sorozat nagyon fergeteges. Egyszerűen imádtam! Újra kellene olvasni. A szomorú az, hogy a filmsorozatot nagyon elrontották. Pedig olyan, de olyan jó filmet lehetett volna belőle készíteni. Talán valaki másnak kellett volna rendeznie, mert  - visszautalva az idézetre - lehetséges lett volna, csak inkább valaki másnak. A könyvsorozatot viszont nyugodtan ajánlom, mert szenzációs. Vetekszik nálam a Ködszerzettel és aki ismer, az tudja, hogy ez nagy szó. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons