Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. december 22., szombat

Karácsonyi meglepetés Gaura Ágitól

Ma reggel egy levél várt az e-mail postafiókomban Gaura Ágitól. Ez önmagában még nem meglepetés, mert szoktunk egymásnak írogatni, de a tartalma mindenképpen az volt. Ezt szeretném most megosztani veletek. :)

Ági nagyon szerette volna, ha még az idén megjelenik a Borbíró Bori sorozat második kötete, de erre sajnos több körülmény szerencsétlen összejátszása folytán nem került sor. Talán az sem véletlen, hogy a könyv címe Átkozott balszerencse. Nomen est omen. Az írónő és a rajongók legnagyobb bánatára ez most teljesen bekövetkezett. :(
De Ági lelkesedése nem lankad és így karácsony közeledtével kedveskedni szeretett volna - elsősorban - a rajongói kemény magnak, ezzel oldva a várakozás feszültségét. Három fanpage facebook oldal lett a végeredmény, amely faceboook regisztráció nélkül is elérhető. (Ezt onnan tudom, hogy még mindig ellenállok a regisztrációnak, de látom az oldalakat.)
Borbíró Bori és Sebes Attila oldalain a karakterekre jellemző bejegyzéseket láthatunk és a szereplők időnként beszélgetnek is egymással. A beszélgetések természetesen a könyvből megismert csipkedős stílusban történnek. :)
A harmadik oldal az írónőé, Gaura Ágnesé. Ezen az oldalon sok-sok csemegét gyűjtött össze az írónő. Találhatunk itt olvasói véleményeket, részletet az első kötetből, eljuthatunk az előzménynovellához, valamint (legnagyobb büszkeségemre) az általam készített interjú is felkerült a kínálatba. További frissítések is várhatók az oldalon: a második kötet borítótervére, szövegrészletre és egyéb kapcsolódó gondolatokra mindenképpen számíthatunk majd.
Rajongók számára tehát mindenképpen érdemes figyelemmel követni az oldalakat. 

Tolmácsolom Ági kérését: "Kérlek, fogadjátok szeretettel az ajándékomat, és osszátok meg minél többen az infót és az oldalakat!"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons