Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. december 7., péntek

Adventi naptár: Hetedik ablak


A bevezetőm a mai napon nagyon rövid lesz, mert a mai napra húzott idézethez nincs mit hozzátenni. A nő örök és természetesen örök rejtély. Ez tény és való. :) Az ellenkező nem pedig majd eldönti, hogy neki ez megfelel-e, esetleg elfogadható-e. :)



" Ahogy Jerome vámpír is megmondta mind a kétszáznegyvenhat évével: a nőknek két olyan tulajdonságuk is van, amit évszázadok alatt sem képes megszokni egy férfi: a tökéletes következetlenség és az ezzel párosuló, kielégíthetetlen kíváncsiság."
/Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája/
(117. oldal, Delta Vision, 2012.) 



Kapcsolódó élmény? Természetesen ismét van. :) Az egyik legfontosabb élményem, hogy a könyv elolvasása után összeszedtem a bátorságom és megkérdeztem a kiadót, hogy készíthetnék-e egy interjút az írónővel. Nagyon örültem neki, amikor a kiadó és az író részéről is igenlő választ kaptam. Így készült el a blogom első interjúja. Ági nagyon hálás alany volt. Frappáns és sziporkázó válaszait már önmagukban is élmény olvasni. A második meghatározó élményem, hogy nyáron személyesen is találkozhattam az írónővel. Szintén egy felejthetetlen élmény volt.
Nagyon várom a könyv folytatását, amelynek megjelenését a kiadó 2013. év elejére ígérte. 

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons