Könyvek erdeje

Ha eltévedtél a könyvek rengetegében, akkor segítek benne eligazodni.

2012. december 6., csütörtök

Adventi naptár: Hatodik ablak

A Mikulás ma reggelre mindenkit meglátogatott az arra érdemesek közül. Az lenne az illendő, hogy egy Mikulással kapcsolatos idézet szerepeljen itt a mai napon. Az élet azonban határozottan mást akart és másfelé irányította a figyelmemet. Időben azért nem annyira messzire. Az idei év végén van egy másik esemény is, ami sokat szerepel a hírekben a beszélgetésekben. Ez pedig egy újabb, éppen a legújabb világvége. Biztosan nem annyira várós, mint a karácsony és sokan meg is mosolyogják, mert ugye annyi világvégét átéltünk már az utóbbi 20 évben, hogy felsorolni is hosszú lenne.
Van egy szerzőpáros, aki egyik, általam egyébként nagyon kedvelt könyvében igencsak humoros oldaláról fogja meg a világvége hangulatát. Hogyan is vélekednek róla?


"Gyerekek! Az Armageddon előidézése nagyon veszélyes. NE próbáljátok meg otthon."

/Neil Gaiman - Terry Pratchett: Elveszett próféciák/


Ez volt az a könyv, aminek már az első 50 oldalán is kockásra röhögtem a hasam. Nálam ez már önmagában is csodaszámba megy. No nem a nevetés, hanem a kockás has. :) Jó tanács: a könyvet mértékkel kell fogyasztani, mert egyébként könnyen töménynek érezhetjük az egyébként isteni (vagy inkább) ördögi humort. :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Laundry Detergent Coupons